KLeurloos Verbannen

Kleurloos Verbannen - Goedele Ghijsen

“Net op de dag van de Zegening verliest Rea haar ring met de Spiraal -het symbool van Siyah – die alle inwoners moeten dragen. Daarom verbant de Regent haar naar de Hut der Schaamte. ’s Avonds komt haar vriend Timoer naar de Hut om haar te waarschuwen want de vlag van het rijk Siyah is ook verdwenen. En Rea wordt verdacht van de diefstal.
Samen met Timoer gaat Rea op zoek naar de dief. Lukt het hen om op tijd de vlag terug te halen? En kunnen ze eigenlijk nog wel terug?”

“Bij Kleurloos-Verbannen horen allerlei opdrachten. Je kan alle opdrachten doen of sommige. Je kan ze in volgorde doen of ze door elkaar haspelen. Je mag ze natuurlijk altijd aanpassen als je een nog beter idee hebt. “

Uitleg en verhaal kunnen in PDF-vorm gedownload worden.

Interesse in meer? Neem via onderstaand inschrijvingsformulier contact met mij op en ik stuur jullie dagelijks een hoofdstuk met de opdrachten van de dag door.

Je mailadres zal enkel gebruikt worden voor dit doel en nergens in een bestand opgeslagen worden. Jullie krijgen dit verhaal volledig gratis. Mijn enige verzoek? Als je het leuk vindt, deel deze pagina met anderen, zodat het verhaal bij zijn lezers raakt.

Veel succes!